VAD VI GÖR

SOCIALA MEDIA

Maximera interaktionen med dina kunder!

Sociala media är en viktig marknadsföringsstrategi samt ett effektivt sätt att interagera med sina existerande och potentiella kunder. Alla inlägg skräddarsys efter företagets image och publik för att nå ut på bästa sätt. Tack vare Facebooks och Twitters detaljerade statistik följs sedan alla inlägg och vi kan på så sätt förbättra kommunikationen mellan företaget och dess publik.

Vi sköter alla era sociala media plattformer åt er så att ni kan luta er tillbaka och känna er trygga med att er kommunikation utåt sköts på ett professionellt och interaktivt.

Onlinemarknadsföring med Google adwords

Oavsett om du vill hitta nya webbplatsbesökare, öka din försäljning online, få telefonerna att börja ringa eller se till att dina kunder kommer tillbaka gång på gång, kan du ta hjälp av Google AdWords. Ditt företag kan synas på Google för just de personer som söker efter det du erbjuder. Det vill säga en målgrupp som är intresserad av dina produkter eller tjänster.

Du kan nå relevanta kunder på relevanta webbplatser över hela webben. Inrikta dina annonser mot en viss typ av webbplats, utvalda målgrupper eller andra kategorier – att nå dina drömkunder har aldrig varit så enkelt.

Vi hjälper dig med utforma en kampanj åt ditt företag för att nå ut på bästa sätt. Vi tar sedan över bevakningen av kampanjen så att du kan luta dig tillbaka och vänta in de nya kunderna.

MARKNADSFÖRING

WEBBDESIGN

Vi ser till så att ni får en webbplats som är lättnavigerad, användarvänlig, välstrukturerad och responsiv. Våra designers är experter på att skapa hållbar design för just skärmar och responsivt beteende. Den 21 april 2015 ändrade Google sin algoritm på så sätt att alla responsiva hemsidor visas längst upp. Detta innebär att alla våra kunder automatiskt kommer högre upp i Google.

Din webbplats kommer att vara byggd med hjälp av god praxis, som beskrivs i Googles sökmotoroptimerings Guide, som omfattar skapande av en webbplatskarta, väldefinierade sidtitlar och beskrivningar, optimerad webbplatsstruktur för navigering, bra URL-struktur, optimerad robots.txt och registrering till sökmotorer.

Vårt designfokus ligger på användarvänlighet och att skapa välpaketerade WordPress-hemsidor. Webbdesignens primära syfte är att gynna ert företags försäljning genom ett tydligt upplägg som leder klicken till dit ni vill ha besökaren.

WordPress är ett av världens mest använda och kända publiceringsverktyg, CMS. De flesta webbplatser som byggs i dag byggs på denna plattform då WordPress är flexibelt, användarvänligt, modernt, sökmotorvänligt och gratis.

Dagens webbutveckling står inför nya trender och utmaningar och förändras i ett raskt tempo. Vi håller vi stenkoll på utvecklingen och arbetar med de tekniker och lösningar som har framtiden för sig.

Content writing

Vi hjälper dig med content writing – texter för digitala medier, hemsidor, nyhetsbrev och andra texter som kan användas för olika syften och målsättningar. Våra skribenter är erfarna och skapar innehåll som både är läsvärt, välskrivet, unikt och sökmotoroptimerat.

GRAFISK DESIGN

Foto

Fotografering till hemsidan

Har du precis startat ditt företag och behöver en professionell hemsida? Du kanske inte har tillräckligt med material som behövs för att fylla en hemsida? Vi hjälper dig med hela processen – textskrivning, fotografering och grafisk design.
.

Personalfotografering

Porträtt i lobbyn, på hemsidan eller till tavlan i fikarummet? Vi hjälper dig med att skapa personalporträtten som förmedlar en professionell känsla samt företagets identitet.

Produktfotografering

Det är viktigt att ha produktfoton som representerar företagets helhetsprofil i såväl tryckt PR-material som butiker och kataloger på webben. Ett produktfoto ska primärt vara säljande men även avspegla de värden som bygger företagets image. Vi tar bilder som återger produkten, skapar intresse och samtidigt förmedlar rätt budskap.

Broschyrer och reklamblad

Vill du skapa en broschyr, banderoll, skylt, rollup eller ett reklamblad? Vi hjälper dig med hela processen – textskrivning, fotografering och grafisk design.


VI HJÄLPER DIG ATT SYNAS PÅ RÄTT SÄTT